KMARAD este denumirea comerciala a SC SEROC EQUIPMENT SRL cu sediul social in Municipiul Bucuresti, Sector 2, Sos. Mihai Bravu, nr. 188, Bl. 211, Sc. B, Et. 7, Ap. 61, avand cod fiscal CUI: 36636727, inregistrata la Registrul Comertului J40/13558/2016.

Site-ul www.kmarad.ro este proprietatea societatii SC SEROC EQUIPMENT SRL, in calitate de Vanzator, care-si rezerva dreptul de a face modificari, actualizari ale site-ului www.kmarad.ro, precum si a rubricilor Termeni si Conditii, Politica de Protectie a Datelor cu Caracter Personal, Politica de Utilizare Cookie, fara o notificare prealabila. Accesand periodic aceste sectiuni, veti citi cele mai recente versiuni ale acestor prevederi.

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni pentru a folosi in cele mai bune conditii site-ul www.kmarad.ro.

Definitii si Termeni

KMARAD - denumirea comerciala a SC SEROC EQUIPMENT SRL.

SITE – magazinul online www.kmarad.ro.

VANZATOR – SC SEROC EQUIPMENT SRL prin site-ul www.kmarad.ro.

VIZITATOR – orice persoana fizica care acceseaza site-ul

CLIENT – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani, sau o persoana juridica care, prin finalizarea procesului de creare a Contului si-a dat acordul cu privire la prevederile din rubrica Termeni si Conditii, Politici de Protectie a Datelor cu Caracter Personal. La unele categorii de produse, accesul minorilor, poate fi restrictionat.

CUMPARATOR – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani, sau o persoana juridica care isi face cont pe site si efectueaza o comanda. La unele categorii de produse, accesul minorilor, poate fi restrictionat.

CONT – sectiune a site-ului formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului sa transmita comenzi. Contine informatii despre Client/Cumparator, precum si istoricul cumparaturilor.

COMANDA – document electronic prin intermediul site-ului, prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului produsele, sau serviciile pe care doreste sa le achizitioneze de pe site.

CONTRACT – reprezinta acordul incheiat la distanta intre Vanzator si Cumparator, fara a fi nevoie de prezenta fizica a partilor. Mai exact, Contractul reprezinta acordul Clientului/Cumparatorului cu privire la prevederile din rubrica Termeni si Conditii.

Inregistrarea pe site

Orice Vizitator care doreste inregistrarea pe site, poate face acest lucru accesand rubrica Cont nou si parcurgand pasii solicitati. Trebuie sa completati cateva date personale: nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa de livrare, date de facturare, adresa de facturare. Toate aceste date cu caracter personal vor fi in siguranta conform prevederilor legale privind protectia datelor cu caracter personal, Regulamentul UE 679/2016 (citeste rubrica Politica de Protectie a Datelor cu Caracter Personal). Trebuie sa va mai alegeti o parola, de care sunteti direct raspunzator pentru pastrarea ei in deplina siguranta. Va rugam sa introduceti corect toate datele cerute, pentru a nu intampina dificultati in procesarea si onorarea comenzilor.

Produsele www.kmarad.ro

Produsele afisate pe site-ul www.kmarad.ro sunt impartite pe categorii si subcategorii de produse pentru optimizare eficienta si navigare intuitiva. De asemenea, cautarea produselor se poate face si din bara de cautare tastand denumire partiala de produs, sau cod de produs.

Imaginile prezentate pe site, sunt cu titlu de exemplu, produsele livrate putand diferi de imagini in orice mod, in cee ace priveste culoarea, aspectul, textura materialului, etc. Posibilele diferente de culoare intre imagini si produsul livrat, pot aparea in functie de monitor, rezolutie, balansul culorilor.

Pentru accesarea anumitor categorii de produse, ne rezervam dreptul de a interoga Vizitatorul printr-un mesaj automat daca acesta este major, sau nu. Vizitatorul isi asuma raspunderea pentru optiunea aleasa.

Preturile produselor pot fi actualizate fara notificari in prealabil, la alegerea exclusiva a KMARAD.

In cazul in care un produs nu mai face parte din oferta furnizorului, KMARAD isi rezerva dreptul de a nu onora o anumita comanda. Cumparatorul va fi instiintat de situatie si se va cauta o solutie convenabila pentru ambele parti.

Plasarea comenzii

Toate preturile afisate pe site-ul www.kmarad.ro sunt afisate in RON si includ TVA. Costul final al comenzii va include contravaloarea produselor comandate si valoarea transportului.

Este posibil, din diferite motive tehnice, sau fizice, ca anumite produse sa nu fie disponibile in momentul lansarii comenzii, in acest caz vom anunta clientul in cel mai scurt timp posibil printr-un apel telefonic, e-mail sau sms.

Daca un produs comandat de Cumparator nu mai este pe stoc, la dorinta Cumparatorului, se poate astepta pana la urmatorul import, aproximativ 14-20 zile, sau se poate anula comanda. Daca produsul nu este disponibil nici la furnizor, atunci nu se poate estima un termen real de livrare, Cumparatorul avand posibilitatea sa astepte pana cand produsele pot fi aduse, sau poate anula comanda.

Comenzile se pot efectua:

 • Online prin intermediul site-ului www.kmarad.ro. Comenzile pot fi plasate online la orice ora. Prelucrarea acestora se face in timpul programului de lucru.
 • Telefonic, la numarul afisat pe site. Comenzile telefonice pot fi preluate doar in intervalul programului de lucru afisat pe site.

Comenzile (online, telefonice) plasate dupa ora 16:00 vor fi procesate si expediate a doua zi.

Dupa plasarea comenzii de catre Cumparator, acesta primeste un e-mail de confirmare a inregistrarii respectivei comenzi.

Va rugam sa accesati, de asemenea pagina CUM COMAND pentru a vedea in detaliu pasii pentru inregistrarea unei comenzi.

Livrarea comenzii

Comenzile sunt expediate prin firme de curierat rapid, cu termen de livrare de 24-48 de ore din momentul predarii coletului. Sunt cazuri exceptionale in care firmele de curierat isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare din mai multe motive (ex. : conditii meteo extreme, Craciun, Black Friday, etc).

Livrarile se fac de Luni pana Vineri intre orele 09:00 – 18:00 la adresele de livrare specificate in Cont de catre Cumparator.

Taxa de livrare este cea specificata in rubrica speciala din cosul de cumparaturi.

Expedierea este gratuita pentru comenzile cu valoarea mai mare de 300 lei.

Firmele de curierat folosite de catre Sc Seroc Equipment sunt:

- SAME DAY (DELIVERY SOLUTIONS SA)

- DPD (Dynamic Parcel Distribution)

Sc Seroc Equipment Srl nu lucreaza cu Posta Romana.

Plata comenzii

Plata comenzii se poate face, alegand una din urmatoarele modalitati:

 • Ramburs - plata se face cash, direct la curier, in momentul predarii coletului;
 • Online: prin sistemul Netopia MobilPay;
 • Transfer bancar: plata se face doar cu acordul Vanzatorului si doar in baza unei facturi proforme, sau facturi fiscale trimisa de Vanzator catre Cumparator pe e-mail, fax, sau inmanata fizic. Platile in avans, se fac doar cu acordul Vanzatorului si doar in baza unei facturi proforma, sau facturii fiscale de avans. Nu ne asumam raspunderea pentru platile facute in avans de catre Cumparator, fara acordul Vanzatorului.

Vanzatorul va emite catre Client o facture fiscala pentru produsele livrate.

Conform legislatiei in vigoare, trebuie sa furnizati informatiile necesare emiterii facturii fiscale:

 • pentru persone fizice trebuie furnizata o adresa (strada, numar, localitate), CNP-ul nemaifiind necesar;
 • pentru firme sunt necesare toate datele de facturare: CUI, etc.

Factura va fi comunicata in format electronic la adresa de e-mail indicata in contul de client sau va fi gasita fizic in coletul cu produsele livrate.

Taxe suplimentare

Pretul final platit de Cumparator este format din pretul produsului/produselor si taxele de transport care sunt precizate ca rubrica separate la fiecare comanda.

Kmarad nu percepe nici o taxa suplimentara la cumpararea produsului.

Pentru orice taxa perceputa in plus, va rugam sa ne contactati imediat.

Nu exista o comanda minima si nici o taxa care sa conditioneze acest lucru.

Returul

Conform OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor:

 • Cumparatorul persoana juridica nu poate face retururi pentru produsele comandate.
 • Cumparatorul persoana fizica are dreptul de a returna un produs, sau intreaga comanda (drept de retragere din contract), in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii, fara a invoca vre-un motiv pentru retur. Plata transportului pentru retur este suportat de catre Cumparator conform OUG nr. 34/2014. Produsul, sau produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise. In cazul in care produsul returnat este intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si produs nou, se va aprecia diminuarea valorii si se va scade din suma returnata Cumparatorului.

Dupa primirea returului, Vanzatorul se obliga la restituirea pretului de cumparare in termen de 14 zile. Rambursarea sumelor se face doar pentru produsele returnate, excluzand taxele de livrare. Rambursarea sumelor se face prin virament bancar, intr-un cont bancar transmis de catre Cumparator.

Nu sunt acceptate retur, produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura, sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice, socuri electrice, sau produsele carora le lipsesc accesorii. 

Nu sunt acceptate retur produsele de lenjerie intima, mastile de fata.

Daca produsele pe care le returnati, au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.

Va rugam sa nu trimiteti retururi cu Posta Romana.

Marfa excedentara

Orice produse/marfuri livrate in exces fata de cantitatea prevazuta in comanda, pot fi refuzate de catre Cumparator in termen de 7 zile calendaristice de la livrare.

Garantii

Produsele comercializate pe site-ul www.kmarad.ro au garantie de 3 luni de la data facturarii.

Exceptie fac:

 • Produsele consumabile, desigilabile, perisabile, care nu beneficiaza de garantie.
 • Produsele electrice, electronice care beneficiaza de garantie 24 de luni, conform legislatiei in vigoare.

Produsele care nu sunt insotite de un certificat de garantie dedicat, fac obiectul garantiei impreuna cu factura fiscala, sau invoice-ul de comanda.

Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilita de comun accord, in scris, intre Vanzator si Cumparator si fara nici un inconvenient semnificativ pentru consumator, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilita nu poate depasi 15 zile calendaristice. In situatia in care produsul returnat nu mai poate fi reparat, iar in stocul Vanzatorului nu mai este alt produs nou pentru inlocuire, atunci se poate aduce de la furnizor produsul nou. Daca aducerea produsului de la furnizor depaseste termenul de 20 zile, cu acordul Cumparatorului putem depasi acest termen. Daca nu se doreste depasirea termenului, atunci se poate oferi alt produs din aceeasi gama, sau se returneaza suma in contul Cumparatorului.

Promotii si concursuri

SC SEROC EQUIPMENT SRL isi stabileste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Data inceperii si terminarii acestor promotii este specificata pe site si in limita stocurilor disponibile. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta clientilor si a eventualilor participanti, numai prin intermediul site-ului propriu www.kmarad.ro

Daca un produs este la promotie (cu pret redus), acestuia nu i se mai poate aplica in plus un alt discount (nu se acorda discount la discount).

Drepturile de autor (Copyright)©

Intregul continut al site-ului www.kmarad.ro (brand, logo, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date), este proprietatea societatii SC SEROC EQUIPMENT SRL, sau a furnizorilor sai si este protejat conform legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.kmarad.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala, puteti folosi adresa de e-mail: contact@kmarad.ro.

Marca si Logo unnamed.png (KMARAD FELLOW YOUR ADVENTURE) , sunt inregistrate la Oficiul de Stat Pentru Inventii si Marci (OSIM) cu Certificat de Inregistrare, eliberat in conformitate cu art.28 din Legea Nr. 84/1998. Orice incercare de incalcare a proprietatii intelectuale va fi contestata si atacata conform legilor in vigoare.

Limitari si responsabilitati

In cazul in care preturile, sau alte detalii despre produsele comercializate sunt afisate gresit datorita unor erori tehnice de procesare a informatiilor, KMARAD isi rezerva dreptul de a nu onora comenzile pentru produsul/produsele respectiv/respective si de a anunta cumparatorul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea survenita prin orice mijloc de comunicare.

Societatea SC SEROC EQUIPMENT SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii fara acordul scris al acesteia.

Societatea SC SEROC EQUIPMENT SRL nu garanteaza ca descrierea produselor, sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori, sau ca este complet.

Societatea SC SEROC EQUIPMENT SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

Societatea SC SEROC EQUIPMENT SRL are dreptul de a nu livra partial, sau integral o comanda in cazul in care anumite produse nu mai sunt disponibile in stocul propriu, sau al furnizorului. Daca plata se face in avans (virament bancar, plata online prin Netopia MobilPay, etc), clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea sumelor incasate de Societatea Seroc Equipment Srl, dar nu si alte despagubiri.

Politica de protectie a dateor cu caracter personal

SC SEROC EQUIPMENT SRL respecta regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.

Datele cu caracter personal prelucrate sunt: Nume, Prenume, Numar de telefon, Adresa de e-mail, Adresa de livrare, Date pentru facturare, CNP.

Drepturile persoanelor inregistrate sunt urmatoarele:

 • Dreptul de a fi informat;
 • Dreptul de acces la date;
 • Dreptul la rectificare;
 • Dreptul de stergere a datelor;
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii;
 • Dreptul la portabilitatea datelor;
 • Dreptul la opozitie;
 • Dreptul de retragere a consimtamantului;
 • Dreptul de a depune o plangere.

Datele cu caracter personal pot fi transmise catre Politie, Instante de judecata, sau altor organe abilitate ale Statului, in baza unei solicitari efectuate catre SC SEROC EQUIPMENT SRL si in limitele prevazute de lege.

Va rugam sa accesati, de asemenea pagina Politica de Protectie a Datelor cu Caracter Personal.

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea, sau cumpararea produselor site-ului, Clientul se declara de accord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Client si Societatea SC SEROC EQUIPMENT SRL.

In cazul unor eventuale situatii conflictuale se va incerca rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Alte informatii

Vizitatorii site-ului pot face comentarii, sau orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, idei, sau alte informatii care pot imbunatatii experienta pe site, fara ca aceste comentarii sa fie cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persone, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa, sau orice alta forma de spam.

Persoanele care vor transmite mesaje electronice, sau orice alte comunicari in numele unei alte persone fizice, sau juridice, sau in numele oricarei alte entitati, fara acordul acestora, vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

Putem modifica periodic rubrica Termeni si Conditii. Va rugam sa verificati ultima actualizare in partea de sus a conditiilor.

Va multumim pentru parteneriat si pentru buna colaborare!

Echipa KMARAD