Returul

Conform OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor:

  • Cumparatorul persoana juridica nu poate face retururi pentru produsele comandate
  • Cumparatorul persoana fizica are dreptul de a returna un produs, sau intreaga comanda (drept de retragere din contract), in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii, fara a invoca vre-un motiv pentru retur. Plata transportului pentru retur este suportat de catre Cumparator conform OUG nr. 34/2014. Produsul, sau produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise. In cazul in care produsul returnat este intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si produs nou, se va aprecia diminuarea valorii si se va scade din suma returnata Cumparatorului.

Dupa primirea returului, Vanzatorul se obliga la restituirea pretului de cumparare in termen de 14 zile. Rambursarea sumelor se face doar pentru produsele returnate, excluzand taxele de livrare. Rambursarea sumelor se face prin virament bancar, intr-un cont bancar transmis de catre Cumparator.

Nu sunt acceptate retur, produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura, sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice, socuri electrice, sau produsele carora le lipsesc accesorii.

Daca produsele pe care le returnati, au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.

Va rugam sa nu trimiteti retururi cu Posta Romana.